'Beschamend' Ajax incasseert klap na klap: "Haal nu nergens voldoening uit"

Verslagen zat John van 't Schip erbij nadat Ajax met 6-0 op de broek heeft gekregen van Feyenoord. De trainer sprak van een 'zeer teleurstellende middag' en vond het 'beschamend'. Momenteel haalt Van 't Schip nergens voldoening uit als hij ziet hoe het bij Ajax gaat. In een tijdsbestek van 1 minuut en 50 seconden werd de wedstrijd in de eerste helft al beslist. Feyenoord maakte de 1-0 en 2-0 vlak achter elkaar en Ajax moest op slag van rust ook de derde tegentreffer incasseren. "Die 3-0 dat nekte ons helemaal." De teller stopte pas bij 6-0 en daarmee lijdt Ajax de grootste nederlaag ooit in de eredivisie. Voor Van 't Schip zijn er momenteel weinig punten waar hij voldoening uit haalt. "Op dit moment niet, nee." Momenteel staat Ajax op de zesde plaats in de eredivisie. NEC is de Amsterdammers gepasseerd op de ranglijst. Volgende week zondag krijgt Ajax nummer drie FC Twente op bezoek.